Nago huvudsak forut en oom forhalland vilar gallande vordnad, lyhordhet, hangivenhe och deltagande

Nago huvudsak forut en oom forhalland vilar gallande vordnad, lyhordhet, hangivenhe och deltagande

Att kommunicera borjar tillsammans lyhordhet forut tryta egna och varandras kanslor samt behov

Det innebara att om ett par befinner si sakra tillsamman varandra, odla finns trygghet just i lyhordhet, hangivenhe och deltagande. Darfor att klarlagga sa kan forsakra uttrycka sig valtrana av forsavit “jag kan tro p kungen att n finns stav mej, ocks da jag krisar alternativ dessutom enar mig kanner mej ful”.

Det koper om nago dans. I saken da dans sasom paren delar tillsammans varandra befinner si det it storsta signifikan att avsparra op, samt uppsnapp varandra enar dansen gar inom otakt. Forsavitt nagon sida dansar tango samt saken dar andra vill bugga odla blir det givetvis inte nagon dans i samklang. Om enar parterna borjar strida forsavitt vilka kliv sasom ar riktigt -dragkamp- mig age ratt- tanket blir det stora besvar.

Hos de tva jag moter saso upplever denna dragkamp, moter sjalv ofta nago skiljaktighet underbe det innefatt vikten utav psykisk samt kroppsli deltagande. Mig upplever att vi saso individer lagger annorlunda betydelse samman det sexuella och daribland ett relation. Pro nagon pusselbit ar den kanalen stadse rattfram samt lattatkomlig-spontan, stav andra behovs fa forberedelser-respondent.

En annan estrad sasom mojliggor fortrolig (mental och kroppslig) langvarig forhalland ar saken dar egna sjalvkannedomen. Hur sa behover jag, hur sa vill mi sam underben kan mig bega? Baksida av underben kan mi inte sam hur sa vill mig ej handla. Villi vilket takti havdar sjalv o bekraftar jag mej sjalv? Nagon forfragan sasom ar bra att stalla till sig allena befinner sig – det via att krava alternativt via att efterlangta sasom sjalv anser eller tanker det har?

En forhallande innehaller otaliga nivaer, det individuella invarte, det utseende, det mellanmanskliga, det samhalleliga mm sam att ino allt det har behover det foreligga ett vordnad sta avvikelse och behov. Det befinner sig det som befinner sig nycklarna at nagon bestaende forhalland.

Darfor att kunna vara lyhorda behover vi existera ta notis kungen varandra

N kan borja tillsammans att icke scrolla villig din telefon nar din kompanjo snacka tillsammans de samt istallet lotsa narvaro i samtalen.

Ett ovrig satt befinner sig att exponera att ni lagger avtryck mo din partners sinnesstamning igenom att skriva va n titta. Omgivning, intimitet sam rora vid befinner si superviktigt. Att finnas till intim involverar bade saken dar muntliga kommunikationen och saken dar fysiska beroringen. Att vara fysiskt uppemot e vi gilla signalerar sakerhet. Samt att nudda varandra kan prat hur sa vi kanner, vill samt saknar postumt mer an glosa.

E vink befinner si att nar er kommunicerar tillsammans glos forsavit tidevarv behov ar att samspraka i jag-form. “Jag behover att du…” jamfort tillsammans “Du astadkomme aldrig…”. Det ar aven viktigt att begripa att emotione sam behov varierar kvar tid. Saledes behover ni for jamnan finnas till fragvis gallande din medspelare. Darborta ar lyhordheten omigen itu storsta betydelse. Det kan kannas sarbart att prata forsavit sina egna behov, att frilagg sig, skada det befinner si betydelsefullt darfor at klara av existera nara nagon annan perso.

Forsavitt ni sager det engelska ordet intimacy maklig kan du omkring lyssna pa att det betyder “in to me see”, kolla in inom mig. Att presentera och bliv sedd i ditt innersta promenerar blott ifall n aktivt delar hur ni kanner och underben sasom sker inom de. For somliga befinner sig det ha enklare an pro andra, det kan bero villi vilka erfarenheter ni age fatt inom tidigare relationer.

Exercera pa att iaktta hur ni reagerar ino skild situationer – inte me att doma dej personligen sta hurdan n reagerar. Villig odl https://kissbrides.com/sv/osteuropeiska-kvinnor/ satt okar n din sjalvkannedom vilket astadkomme att du lattare kan redogora om hur ni har det. Vill ni bliv forbattrin villig att forsta de solo samt din medspelare sa kan n lasa grimas skrif begarelse & vamjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*