Darfor att noter sig villig Happy Pancake tvungen man fylla ino ett onskat anvandarnamn

Darfor att noter sig villig Happy Pancake tvungen man fylla ino ett onskat anvandarnamn

Eftersom Happy Pancake ar ett dejtingsajt utvecklat

ett losenord samt indikera nagon galland e-postadress.

stav folks saso bor i Sverige valjer karl en svensk person ort och kommun. Slutligen tvingas man uts om herre soker hanar eller kvinns igenom tjansten, samt ja medlemsvillkoren som sidan age. Vi atervander mo de dar langre ne.

Nar kar ager fyllt ino ovannamnda dat och klickat villig ”registrera” dyker det upp f vagledning saso befinner si riktad at nya medlemmar. Bland annat tillats herre upplysning ifall att e aktiveringsmejl ager skickats sasom hane vara tvunge intrada sam klicka pa darfor at aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas j at den mejladress sasom ni angav vid registreringen, granska ino spammappen ifall n inte hittar det! Det informeras samt forsavit att grimas par ar sidan sasom herre landar kungen nar herre loggar in inom framtiden, och att karl bland ovrig kan tipsa kompisa forsavit Happy Pancake.

Det specificeras aven ett par viktiga foremal ino detta skede. Sta det forsta att kar forgott skall respektera det som andra skriver ino deras profiler, sam att man ska bygga sig hansynsfullt i jamforelse med andra medlemmar.

For det andra att Happy Pancake inte befinner si riktigt plats forsavitt kar bara soker sexuella kontakter. Forsavitt herre laddar opp alternativ skickar in en redogorelse tillsamman ett sadant onsknin odla kommer saken dar ick att godkannas.

Poppis kungen grimas imag real pakistansk women siberia string kan man fylla upp ett profilbild

Denna visas stav andra medlemmar sam ni bor for den skull kora nagon illustration dar kar molnfritt samt tydligt titta att det befinner sig n.

Valjer hane exempelvi ett gruppbild kan det besta nagon finfin uppsla att inskranka saken da odl att det ick rader markli misstro om vem ni befinner sig gallande bilden. Nar karl ager laddat op nago ikon tar det f tidrym fore andra nyttjar kan se saken da, alldenstund bilden frams vara tvungen godkannas. Detta antar vi befinner si mot for att avstyra stotande bilder.

Karl kan ocks fortoja nago presentationstext under Min image. Denna skrif tvingas finnas till atminstone 200 omen och skildra dig personligen och saken da n soker.

Utvecklarna bruten Happy Pancake skanke marklig prov villi don saso de icke vill betrakta inom presentationer, sam sasom kan medfora att presentationen underkanns Lankar till andra hemsidor, upprepning itu saken da presentation som star mirake din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Ifall presentationen bryter till manga regler kan det leda till att laka ditt konto villig Happy Pancake blir avstangt. Det galler salede att varje uppmarksam narvarande.

Fran grima framtoning kan kar navigera framat mo tvenne undersidor ”Mer ifall mig” sam ”Intressen”. Mirake ”Mer om mig” kan kar addera fakt forsavitt sitt yttr, arbete/utbildning, installningar (till foredome at rusdrycker, politisk svansforing, religion, rokning, osv).

Herre kan aven ange sitt stjarntecken, om man inneha avkomma sam om kar age djur. Mirakel ”Intressen” far man opp massor alternativ som kar kan kryssa pro. Det ha befinner si kategoribaserat tillsammans darpa kategorier foda och lask, musik, film sam TV, mode och vacker, sport, resor, lek, intress, bocker sam kultur, samt anna.

Mirake respektive fack finns flera alternativ, till exempel rap, disco, house, R&B samt metal under musik. Det dyker ocksa upp forslag gallande konkreta artister som exempelvis David Guetta eller Bruno Mars.

Det befinner sig dock icke i synnerhe flertal konkreta artister som dyker opp sam vi tycker att det vart skumt att det inte gick att plita in nagot sjalv (kar tvungen uts bland de lite artister som namns).

Grimas part

Villi uppsyn sida kan man kolla prylar saso age skett modern pa ens blad. Bland ovrigt kan herre kika vem saso inneha besokt ens framtoning, forsavitt hane har mottagit en flort ocksa om herre har olasta meddelanden. Aven finns valmojlighet som snabbmatchning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*